martes, 10 de enero de 2017

OBJECTIUS I CONTINGUTS UNITAT DIDÀCTICA 1

OBJECTIUS

Començarem l’assignatura i aquest blog amb la unitat didàctica "Introducció a la Seguretat i Higiene en la Manipulació d’Aliments", que pretén familiaritzar als alumnes i les alumnes amb els objectius i fins generals de l’assignatura com activitat professional i científica. 

Els objectius de la unitat 1 són:
  •  Comprendre la importància de la seguretat alimentària.
  • Identificar els factors que garanteixen que el producte arriba amb garanties al consumidor.
  • Conèixer les dades que han d’aparèixer en l’etiquetatge del producte.


CONTINGUTS ACADÈMICS

1. Conceptes de Seguretat i Higiene alimentaria.
2. La cadena alimentària:

  • La producció primària: l’agricultura, ramaderia i pesca.
  • La industria alimentaria.
  • La comercialització o venda.
  • Els consumidors. 
3. L’etiquetatge dels aliments.

  • Principis generals de l’etiquetatge.
  • Informació obligatòria de l’etiquetatge: productes sense envasar i productes     envasats per els titulars   del comerç minorista. 
  • Presentació de la informació obligatòria. 
  • Legislació que el regula. 
4. La contaminació creuada.
5. Organismes relacionats amb la Seguretat i Higiene.


No hay comentarios:

Publicar un comentario