OBJECTIUS
Començarem l’assignatura i aquest blog amb la unitat didàctica "Introducció a la Seguretat i Higiene en la Manipulació d’Aliments", que pretén familiaritzar als alumnes i les alumnes amb els objectius i fins generals de l’assignatura com activitat professional i científica.
Començarem l’assignatura i aquest blog amb la unitat didàctica "Introducció a la Seguretat i Higiene en la Manipulació d’Aliments", que pretén familiaritzar als alumnes i les alumnes amb els objectius i fins generals de l’assignatura com activitat professional i científica.
Els
objectius de la unitat 1 són:
- Comprendre la importància de la seguretat alimentària.
- Identificar els factors que garanteixen que el producte arriba amb garanties al consumidor.
- Conèixer les dades que han d’aparèixer en l’etiquetatge del producte.
CONTINGUTS ACADÈMICS
2. La cadena alimentària:
- La producció primària: l’agricultura, ramaderia i pesca.
- La industria alimentaria.
- La comercialització o venda.
- Els consumidors.
- Principis generals de l’etiquetatge.
- Informació obligatòria de l’etiquetatge: productes sense envasar i productes envasats per els titulars del comerç minorista.
- Presentació de la informació obligatòria.
- Legislació que el regula.
5. Organismes relacionats amb la Seguretat i Higiene.
No hay comentarios:
Publicar un comentario